DRAG

Onze diensten

Brendan&MacKenzie is een full-service software ontwikkelings bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en ontwerpen van web- en mobiele applicaties.

01

UI/UX Design

In het proces van innovatie en transformatie moet de behoefte van uw gebruiker centraal staan. Het is daarom essentieel om uw gebruikers te verrassen met digitale producten die hen versterken. Design is een sleutel ingrediƫnt bij het ontwikkelen van deze gebruikerservaring.

02

Web ontwikkeling

Een goed ontworpen, op maat gemaakte web applicatie zal uw bedrijf doen groeien door uw processen te automatiseren en de ervaringen van uw klanten en personeel te verrijken. Een dergelijke applicatie gaat verder dan de limitaties van de conventionele SaaS tools en geeft u de mogelijkheid om u te voorzien in uw specifieke bedrijfsbehoeften. Wij bouwen deze applicaties van de grond op in een veelheid van frameworks en programmeertalen.

03

Mobiele ontwikkeling

Het gemiddelde dagelijkse gebruik van mobiele apparaten is het gebruik van desktops en laptops gepasseerd. Bij uw digitale innovatie en transformatie is het dus belangrijk rekening te houden met dit medium. Wij zullen u helpen beslissen of het voor u zinvol is om uw bedrijf naar dit platform uit te breiden. Met onze expertise in het ontwikkelen van mobiele apps leveren wij een native of hybride cross-platform mobiele app voor Android en/of iOS van hoge kwaliteit.

04

API Koppelingen

De meeste bedrijven gebruiken verschillende software oplossingen om hun dagelijkse activiteiten uit te voeren. Stroomlijn uw dataflow en verbeter efficiƫntie door uw softwaresystemen met elkaar te laten "praten" via API-koppelingen. Wij hebben uitgebreide ervaring met het tot stand brengen van koppelingen met onder andere accounting software, kassasystemen, banken en chat programmas.

05

Digitale strategie

Om een blijvende impact te maken is een strategie nodig. Laat ons uw bedrijf, gebruikers, concurrentie en uw digitale markt analyseren. Wij zullen uw sterke en zwakke punten bestuderen, uw processen leren kennen, ons inleven in uw gebruikers en onszelf wegwijs maken in uw industrie. Hierna zullen wij een solide digitale strategie opmaken die klaar is om in de praktijk te worden toegepast.

06

Breid uw team uit

Soms heeft u meer mankracht nodig. Of het nu gaat om een lange backlog, moeilijkheden met het vinden van nieuw personeel, de behoefte om flexibel te zijn met de grootte van uw team of het niet in huis hebben van de juiste skill-set; wij kunnen dit gat voor u vullen. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij u een developer met een specifieke skill aanbieden of een team van developers voor een groter project.

Bekijk onze cases

Neem een kijkje naar werk en samenwerkingen waar wij trots op zijn

Wie zijn wij?

Leer meer over het Brendan&Mackenzie team en onze missie.